Power

Styrkeuppvisning
Magnus Samuelsson visar saker som man kan göra om man är en av Världens Starkaste män.
Detta är uppvisning i styrka som både fascinerar och underhåller. Som vanligt med lite glimten i ögat och en del humor.

Träna med Magnus Samuelsson
Följ med till Magnus gym, i folkmun kallat Sweat Gym, där de två så framgångsrika bröderna byggt upp den världskända styrkan.

Vi erbjuder det mesta och skräddarsyr efter era önskemål!

Mandomsprovet
Mandomsprovet är en Strongman tävling ”light”. De tävlande ska genoföra 4-5 olika Starkeman liknande övningar där den starkaste kommer att vinna. Vi har specialgrenar för tjejer så de kan vara med. Vikterna är anpassade så att en frisk man klarar av att utföra grenarna. Övningarna är konstruerade så att skaderisken är minimal.

Team building
Vi erbjuder ett stor reportrar av övningar och utmaningar som är både roliga och utvecklande. Vår uppgift här är att servera er en lagom stor utmaning men framför allt se till att ni har roligt medans ni tar er an dem!

Träna med bröderna Samuelsson
Kom och träna tillsammans med bröderna Samuelsson i deras nybyggda gym på gården. Få en privat lektion hur i hur man egentligen gör för att bygga upp en stark och frisk kropp, som man har glädje av i det vardagliga livet.

Föreläsningar om Kost och Träning
Vi erbjuder föreläsningar inom olika inriktningar av träning och kost! Lyssna och lär av två av de mest erfarna inom området!