Om oss

Vi som driver företaget är Samuelsson Power and Speed är familjerna Magnus och Kristin Samuelsson tillsammans med Torbjörn och Anna Samuelsson.

Att Magnus tävlat världen över i 15 år med vist i Världen’s Starkaste Man har nog ingen missat, men att Torbjörn varit flerfaldig vinnare av Sveriges Starkaste Man och att de tillsammans varit tre ggr på prispallen på Par VM i Strongman kanske inte alla känner till.

Att Kristin som varit expertkommentator på många av det tävlingar som TV sändes, han med att själv vinna Sveriges Starkaste Tjej två ggr, är nog heller inte någonting alla kommer ihåg!

Men det har inte bara varit träning!

Vid sidan av vårt intresse för kraftsport har hela gruppen och då kanske i synnerhet bröderna, haft ett stort intresse för motorsport och vildmarks liv.

Folkrace, rally jakt och fyrhjulingar har varit den hobby som de använt som avkoppling.

Efter att ha jobbat i 15 år på kickoffer och konferenser tillsammans med sponsorer och andra företag, så dök en dag iden upp om att starta ett företag där vi kunde kombinera våra nöjen med den stora erfarenhet vi har inom konferens och kick off verksamhet.

Vi driver idag detta företag tillsammans och vi jobbar med allt från korta event på 2-3 timmar till stora evenemang på flera dagar.

Vi jobbar med att skapa roliga och givande upplevelser med en personlig service.

Vi erbjuder många olika tjänster och boende möjligheter och sitter på ett stort nätverk av kontakter och tjänster för att kunna möta just era behov.